26 maart 2016

Duiken

Zin in spanning en actie? Zet je masker op en duik onder water. Geniet van de serene rust, maar ook van de opwinding en het avontuur dat je in de onderwaterwereld staat te wachten.

Gedurende de opleiding tot PADI  Open Water Diver brengen duikinstructeurs je de basiskennis bij. Onder deskundige begeleiding zoek je stap voor stap jouw weg onder water. Op weg naar een bijzondere wereld met z’n eigen wetten.

Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.

De PADI Open Water Diver cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet.

Het leuke aan deze cursus is wel eigenlijk alles omdat leren duiken gewoon ongelooflijk leuk is. Je gaat voor het eerst onderwater ademhalen (iets wat je nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden. Tijdens de cursus maak je minstens zes duiken in het zwembad en vier duiken op duikstekken in je omgeving, onder toezicht van je PADI Instructeur.

Duiken kan al vanaf 10 jaar (seal team). In 2015 hebben al zo’n 12 kinderen hun Sealteam brevet gehaald.

Voor meer informatie mail naar zwembaddebaan@gmail.com of bel naar Coen van Kooten 06-18640067