16 maart 2016

Personeel

Wat zijn wij trots op ons zwembad! In oktober hebben we de licentie voor het Zwem-ABC behaald.
Hiermee voldoen wij aan de hogere kwaliteitsstandaard voor het Zwem-ABC.

Zwembad de Baan heeft als enige zwembad uit de Krimpenerwaard de licentie Zwem-ABC behaald. Daarmee voldoen we aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC, de nationale zwemdiploma’s. Met de invoering van de licentie Zwem-ABC krijgt de klant meer duidelijkheid, doordat een zwemlesaanbieder ook wordt getoetst op zaken als: is er voldaan aan wet en regelgeving en is de zwemles gevenden gescreend en in het bezit van een verklaring omtrent gedrag.
De basis van het zwemonderwijs is het Zwem-ABC, uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden/NRZ). Deze organisatie streeft naar continue kwaliteitsverbetering van het Zwem-ABC, waardoor borging van veiligheid en kwaliteit wordt gestimuleerd.
Afgelopen zomer hebben we mee gewerkt aan een pilot om de eisen van het Zwem-ABC te veranderen, dat meer gericht is op zwemveiligheid. De kinderen en zwemlesgevende hebben hier met veel plezier aan mee gedaan. Per 1 januari zijn de nieuwe eisen van kracht en worden er nieuwe diploma’s uitgegeven.
Wij zijn als Zwembad de Baan heel trots dat wij de licentie hebben behaald. Door te kiezen voor het Zwem-ABC, kies je als zwemlesaanbieder en ouder, heel bewust voor kwaliteit.

José en Nicolette waren afgelopen zomer zwanger en zijn in het najaar zijn bevallen. José van zoon Rens en Nicolette van dochter Jayla.

En we hebben een nieuwe collega Angela Slegtenhorst. Zij komt ons team versterken aan het bad en in de kassa.

Namens het personeel,
Léonie Heuvelman-Bek