16 maart 2016

Personeel

3-8-1966 

5-9-2016

Anita Wevers

In memoriam
Anita heeft vele jaren bij ons in het zwembad gewerkt. Jarenlang heeft zij met veel plezier en enthousiasme les gegeven aan de kinderen. Met haar luide/duidelijke stem, die tot in Ouderkerk te horen was, vertelde ze de kinderen wat ze moesten doen.
Haar favoriete groepen waren de beginners. Ze lag met de kinderen in het water, ook al was het erg koud en verzon leuke spelletjes. Menig kind werd oliebol of toppertje genoemd. En als ik het een keer te koud vond, zei ze: ‘ zal ik de beginners doen? ’Dan hoef jij er niet in. Ik nam dan haar groepjes.
Een paar jaar geleden heeft Anita het aquarobics geïntroduceerd. Iedere donderdagochtend kwamen er een aantal dames om te springen in het water op muziek. Het werd een succes, er werd wat afgelachen.
Maar niet alleen met lessen was het gezellig. Anita was eigenlijk altijd opgewekt, goed lachs en fleurig gekleed. Karin was haar vaste weekendmaatje en na sluitingstijd maakten ze soms een fles rosé soldaat met een knabbeltje erbij. Om heerlijk te genieten van de rust na alle drukte.
Lieve Anita, we gaan je enorm missen.

Léonie Heuvelman- Bek